Google+
Turbine industriale


Indiferent de domeniu, o turbina nu este altceva decat o masina de forta, special conceputa pentru a genera energie mecanica la cupla, prin intermediul unui rotor si al unor palete, pornind de la energia primara a unui fluid.


Venim in intampinarea dumneavoastra cu solutii complete de reparatii si reconditionari turbine industriale: maritime, eoliene, militare, de camioane, tancuri sau avioane.

Va dorim cat mai putine situatii neplacute cu turbina.
Preturile practicate de noi sunt fara concurenta!


Reparatii Turbosuflante, Diagnoza, Tester si Montaj !

Reconditionari & Reparatii Turbine industrialeTurbina reprezinta o componenta a grupului turbina-suflanta, care constituie, de fapt, turbosuflanta motorului. Aceasta se mai numeste si grup de supraalimentare, sau grup de turbosupraalimentare – la motoarele turbo. In cazul motoarelor care functioneaza cu ardere interna, turbosuflanta contine doua turbine atasate unui singur ax. Una are rolul de a atrage gazele de evacuare, iar cealalta, despre care am sugerat deja ca se numeste suflanta, are scopul de a comprima aerul si a-i trimite catre clindrii motorului.
In ansamblu, o turbosuflanta contine o carcasa cu o turbina de antrenare in interiorul acesteia, respectiv o carcasa cu o turbina suflanta in interior. Sistemul este unul in lant, in masura in care gazele de evacuare pun in miscare turbina, iar turbina actioneaza suflanta.

Printre turbinele industriale se numara si turbinele eoliene.