Google+
Reparatii turbine


Turbina este special conceputa pentru a optimiza amestecul de aer si combustibil. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati pedala putin mai mult si sa ajungeti la 3000 rpm, de aici o sa observati ca si consumul ajunge sa fie mai mic dar si turbina tine mai mult.

Daca nu procedati in acest mod veti observa ca motorul nu intra in parametri normali, pentru o mai mare siguranta puteti verifica cartea masinii unde chiar exista descrierea mai sus mentionata. Trebuie tinut cont de faptul ca motoarele turbo diesel au consum de ulei in functie de masina, mai mic sau mai mare si pentru a verifica nivelul uleiului nu trebuie sa ne bazam numai pe senzorii masinii, trebuie sa verificam si personal acest lucru.

Majoritatea persoanelor care doresc sa achizitioneze un autoturism, urmaresc cateva lucruri esentiale, sa fie ieftin automobilul pe care si-l doresc si sa consume putin. Toata lumea se indreapta spre masinile diesel. Pentru cine nu stie sa conduca foarte bine un diesel, este bine de stiut ca turbina este prima care are de suferit, pe langa cheltuielile cu combustibilul, bineinteles. Cartea masinii este cel mai bun prieten cand vine vorba de automobilul dumneavoastra, bineinteles ca exista o sumedenie de forumuri pe internet care va pot ajuta intr-o oarecare masura, dar dumneavoastra trebuie sa fiti singurul care ia decizii, de preferat in cunostiinta de cauza si nu dupa ureche. Studiind cartea masinii veti observa ca aveti sfaturi utile incepand chiar de la pornirea masinii si cum trebuie intretinuta aceasta, pana la schimbatul uleiului, schimbarea treptelor de viteza, cand si cum. Nu va luati dupa discutiile care le cititi inainte de a fi siguri, aceste discutii pot fi utile, dar pot fi uneori o lipsa de informare totala si o pierdere de timp.


Cand avem nevoie de reparatii?

Daca facem alegerea corecta a turbinei, problemele masinii ajung sa fie din ce in ce mai mici, pentru detaliile privind alegerea corecta a turbinei puteti apela la manualul masinii in cazul in care nu aveti un specialist prin apropiere. In cartea masinii gasiti o serie intreaga de informatii utile, de la pornirea automobilului pana la oprirea acestuia. Un aspect foarte important si care conteaza foarte mult este felul in care conduceti cu un autoturism diesel.

Va dorim cat mai putine probleme cu turbina.
Reparatii profesionale pentru turbine!
Preturile noastre sunt fara concurenta!


Reparatii Turbine, Diagnoza, Tester si Montaj !

Reparatii turbine auto

Oferim solutii complete de reparatii turbine, calitate, profesionalism si experienta. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul reparatiilor si reconditionarilor de turbine auto, echipa de profesionisti de la AutoQuick reconditioneaza in parametri de functionare perfecti 99% din modelele de turbine existente pe piata.


De ce se strica turbina?La motoarele Diesel, cauza cea mai intalnita a defectarii turbinei este turatia necorespunzatoare a motorului. Turbina se poate strica si datorita modului eronat de intretinere a masinii sau datorita aerului conditionat din automobilul dumneavoatra. Daca acesta se strica, ajunge sa se infunde, apoi praful, fie el in cantitate mica, poate distruge motorul. Este foarte important si ceea ce ajunge la motorul masinii dumneavoastra. De aici poate aparea funingine, lucru datorat de obicei faptului ca motorina cu care ati umplut rezervorul este de proasta calitate, plina de aditivi sau datorita faptului ca stilul de condus este unul defectuos. Stilul defectuos de condus la o masina diesel este subturat, adica mers prea lent, batraneste.

O alta cauza a defectarii turbinei poate fi disfunctionalitatea filtrului de aer, cand acesta se infunda, se poate ajunge la stricarea rotii compresorului. In momentul in care roata compresorului este defecta, trebuie neaparat sa ajungeti in service. Noi va suntem alaturi cu o echipa intreaga de ingineri specializati care intotdeauna solutioneaza situatiile neplacute. Pentru a evita aceste situatii si pentru a mentine o durata de viata cat mai lunga a pieselor, este necesar sa faceti revizia masinii sis a consultati intotdeauna manualul de utilizare al masinii.

Cum alegem o turbina?

O turbina se alege in functie de modelul masinii, de capacitate si tinand cont de dorintele clientului. Bineinteles ca o turbina se poate alege si in functie de numarul de cai pe care doriti sa-l prindeti cu masina, aceasta va ajuta sa atingeti scopul dorit. Trebuie sa stiti ca turbina nu intra in capitolul fita, cand vine vorba de motorul diesel, motorina. Este o necesitate pentru ca acesta sa dea un randament mult mai bun. Motorul diesel, fiind mai puturos din fire, are nevoie de un impuls, aici este perfect descris rolul turbinei care vine in ajutor.

In functie da caii putere pe care doriti sa-i aveti dupa instalarea turbine, puteti alege varianta potrivita. Cel mai bine este sa apelati la tehnicieni specializati in domeniu, cu toate ca sunt si tot felul de forumuri - nu puteti avea siguranta ca primiti o informative corecta, in cel mai rapid si sigur caz apelati la cartea masinii daca nu aveti cum sa discutati cu un specialist. Cartea masini ofera o sumedenie de informatii utile pentru dumneavoastra si masina dumneavoastra.