Google+
Reconditionari Turbosuflanta


Reconditionari Turbosuflanta - o activitate prestata de service-urile auto, despre care multi oameni nu stiu foarte multe. In urma activitatii desfasurate la service-urile auto s-a observat ca toata lumea se mira in momentul in care li se precizeaza ca turbosuflanta masinii are probleme. Majoritatea se intreaba unde poate fi reparata o turbosuflanta sau ce garantie exista pentru reparatia / reconditionarea turbosuflantei.


Reconditionarile turbosuflantelor se efectueaza cu utilaje special create pentru aceasta operatiune, care sunt foarte scumpe. Piesele din interior pentru turbosuflanta sunt achizitionate de la producatorii "de original" a acestor turbosuflante. Pentru reconditionari turbosuflante se obtin licente de reconditionare de la producatorul original.


Se gasesc si turbosuflante noi, importate de anumite firme / companii, in cazul in care nu doriti reconditionari turbosuflanta. De multe ori insa piesele auto sunt fabricate in China sau India si nu puteti face diferenta intre o turbosuflanta originala si una fabricata in China sau India. Multi oameni aleg varianta unei turbosuflante reconditionate daca au de ales intre a cumpara o turbosuflanta noua sau una reconditionata. Si in cazul reconditionari turbosuflante trebuie avut grija, piesele de la un producator de exemplu, nu se potrivesc perfect pe turbosuflanta altui producator si ca urmare turbina nu va functiona la parametrii standard in astfel de cazuri.


Va dorim cat mai putine probleme cu turbosuflanta.
Preturile noastre sunt fara concurenta!


Reparatii Turbosuflante, Diagnoza, Tester si Montaj !

Reconditionari turbosuflanteSa reparati sau sa reconditionati o turbosuflanta care nu mai functioneaza corespunzator este mult mai rentabil decat a achizitiona o turbosuflanta noua. De obicei comparativ cu motorul, durata de viata a turbosuflantei este mai mare. In cazul in care aveti probleme cu turbosuflanta, trebuie sa va ganditi ca si motorul ar putea avea ceva probleme. Trebuie sa luati in considerare uleiul pe care il utilizati, cat de frecvent schimbati filtrul de aer, daca service-ul care v- a schimbat filtrul de aer nu a scapat obiecte dure in conducta de aspiratie. De asemenea trebuie sa tineti cont de stilul de a conduce, nu tineti motorul in sarcina, lasati fiecare treapta de viteza sa demareze pana la capat, nu mergeti pe premiza ca se face economie de carburant daca se conduce cu motorul in sarcina.

Procedura de intretinere vizeaza in mod special filtrarea aerului si calitatea uleiului turnat in motor. Aceste zone sunt importante datorita vitezei de operare a turbosuflantei. Utilizarea unor procese de operare adecvate si a unei intretineri frecvente ofera sistemului turbo al autoturismului o viata mai lunga.


Intretinerea preventiva a turbosuflantei consta in primul rand in asigurarea pastrarii integritatii motorului si a sistemului de alimentare cu aer. Motorul trebuie "utilizat" cu grija, in asa fel incat sa nu aiba ca efect o functionare defectuoasa a turbosuflantei.