Google+
Reconditionari injectoare Diesel


Motoarele diesel sunt mai cerute pe piata noastra, din ce in ce mai multe masini sunt cumparate pe benzina si nu pe motorina, din acest motiv reconditionarile auto Diesel sunt tot mai solicitate la noi in service. Toata lumea fuge de benzina din cauza consumului si tocmai din acest fapt se apeleaza tot mai mult la diesel.


Va dorim cat mai putine probleme cu injectoarele sau alte piese. In cazul in care totusi intampinati situatii neplacute, va asteptam. Oferim chitanta, facturi si garantie iar personalul calificat si certificat are intotdeauna solutii indiferent de problema. Oricat de grava ar fi situatia, la noi se gaseste intotdeauna o rezolvare.
Preturile noastre sunt fara concurenta!


Reparatii Turbosuflante, Diagnoza, Tester si Montaj !

Reconditionari injectoare DieselCerintele din serviceuri sunt de cele mai multe ori pe masini diesel. Indiferent de nevoia pe care o aveti in legatura cu masina dumneavoastra, trebuie sa stiti ca motoarele diesel necesita o ingrijire mai amanuntita, trebuie foarte multa atentie cand vine vorba de revizia de ulei, acesta trebuie sa fie de cea mai buna calitate, trebuie atent monitorizat si aparatul de aer conditionat, acesta daca se infunda poate crea probleme mari motorului.

Specialistii nostri in reconditionarile injectoarelor diesel sunt in masura sa raspunda la toate intrebarile dumneavoastra, avand o experienta vasta in domeniu care isi spune cuvantul. Au incercat sa tina pasul cu clientii lor si au reusit.


In functie de masina, marca, model, clasa sau problema aparuta acestia sunt in masura sa va ajute. De multe ori este recomandat sa se reconditioneze o piesa in loc sa se schimbe, in functie de caz, desigur. De cele mai multe ori operatia de reconditionare se pare ca este mult mai rentabila pentru client decat cea de inlocuire.